Nallepesis

Tervetuloa Pesäkarhu-perheeseen sinä kaikkein pienin nalle! Nallepesiksessä liikutaan ja leikitään kerran viikossa oppien uutta ja samalla kehittäen kehonhallintaa ja koordinaatiota kuin varkain. Samalla opimme tärkeää ryhmässä toimimisen taitoa.

Nallepesis on suunnattu 3-5 -vuotiaille tytöille ja pojille. Talvisin harjoittelemme kahdella eri koululla. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa: Cygnaeuksen koululla harjoitellaan tiistaisin klo 17. Uudenkoiviston koulun ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.

Talven Nallepesis kestää marraskuun puolesta välistä huhtikuun puoleen väliin. Joulukuu sekä hiihtolomaviikko pidetään harjoituksista taukoa.

Nallepesiksen hinta kevätkaudelta on 60€ ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Voit käydä kokeilemassa Nallepesistä kerran ennen osallistumispäätöksen tekoa. Mukaan harjoituksiin tarvitset juomapullon, liikunnan mahdollistavan vaatetuksen sekä sisäpelikengät tai tossut. Myös paljain varpain voi osallistua.

Ilmoittaudu kokeilukerralle sähköpostitse osoitteeseen: pesakarhut.info@gmail.com

Ilmoittaudu Nallepesikseen näistä linkeistä:

Cygnaeus tiistaisin klo 17-18
Uusikoivisto keskiviikkoisin klo 17-18

 

Lisätietoja Nallepesiksestä sinulle mielellään antaa Pesäkarhujen junioripäällikkö Inga Ärnfors 044-972 1717 / inga.arnfors (@) pesakarhut.fi