Porin monipuolisin liikuntakeskus

Porihalli on liikuttanut porilaisia jo vuodesta 1994, ja onkin kaupungin monipuolisin liikuntakeskus. Tarjontaa löytyy kuntosalista spinnin kautta jumppiin, sekä Porihalli Pink -sali, joka on suunnattu vain naisille. Porihallin tavoite on motivoida ja innostaa ihmisiä liikkumaan sekä edistää heidän terveyttään hyvän fiiliksen voimalla.

Porihalli on mukana monien urheiluseurojen sekä -joukkueiden toiminnassa. Koemme etuoikeudeksemme saada tukea paikallista urheilua ja mahdollistaa heille puitteita harjoitteluun.

Porihallilla on Porin monipuolisin kuntosali, jossa on loistavat mahdollisuudet urheilulliseen toiminnalliseen treenaamiseen ja isojenkin rautojen nostoon sekä tietenkin myös perinteiseen terveyttä edistävään kuntosaliharjoitteluun.

Ryhmäliikuntatarjontamme on niin ikään kaupungin monipuolisin. Ohjaajamme ovat todellisia ammattilaisia innostamaan ja kannustamaan asiakkaitaan liikkeelle joka ikinen päivä. Tavoitteena on, ettei näiltä tunneilta lähdetä milloinkaan suupielet alhaalla! Voit treenata ryhmäliikunta-aikataulun mukaisesti, tai jos aikataulut eivät sinun aikatauluusi sovi, pääset aikataulun ulkopuolella jumppaamaan virtuaalitunneilla. Porihallilla pääset siis sekä kuntosalille että jumppaamaan vuoden jokaisena päivänä 05-23.