Paikallinen ja kotimainen autolasien erikoisliike

Perheryityksenä toimiva Erku on palvellut asiakkaitaan jo 50 vuoden ajan Satakunnan alueella ja onkin ainoa paikallinen ja kotimainen autolasien erikoisliike. Ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijät hoitavat tuulilasien korjaukset ja vaihdot mopoautoista linja-autoihin. Erkulta saat myös autonlasien tummennukset, kameralasien kalibroinnit Hella Gutman CSC diagnostiikan avulla sekä ilmastoinnin täyttöhuollot.

Erkun kokeneet ammattilaiset arvioivat tuulilasin korjaus- tai vaihtotarpeen, joten tuo ajoneuvosi tarkistettavaksi hyvissä ajoin vaurion huomattuasi. Aina tuulilasia ei ole pakko vaihtaa, vaan lasi voidaan paikata hartsikorjauksella. Hartsikorjauksessa vaurio täytetään nestemäisellä hartsilla, kovetetaan UV-valolla ja lopputulos on kuin uusi!

Tummennetut lasit suojaavat kesän kuumuudelta, tarjoavat näkösuojan sekä suojaavat autossa säilytettäviä tavaroita, kuten työkaluja. Erku käyttää lasien tummennuksissa Oetech sekä Solar Gard Saint-Gobain – ikkunakalvoja eri tummennusasteilla.

Erku on vakuutusyhtiöiden sopimuskorjaamo ja edustaa maailman johtavia autolasien valmistajaa Pilkingtonia. Mikäli tarvitset sijaisautoa huollon ajaksi, Erkulta saat  sijaisauton käyttöösi. Erkun ammattilaiset palvelevat sinua viikon jokaisena arkipäivänä, sekä sopimuksen mukaan!

Pesäkarhujen ja Erkun yhteistyö sai alkunsa Erkun Timo Rauvolan rakkaudesta lajiin. Pesäkarhujen ollessa yhteydessä yhteistyökumppanuuden tiimoilta, Rauvola tiesi heti lähtevänsä menestyvän urheiluseuran matkaan. Pesäkarhujen hyvä brändi ja menestys sekä monipuolinen ja aktiivinen yhteistyö on tukenut yrityksen kasvua .

Esimerkkinä monipuolisesta yhteistyöstä Rauvola haluaa tuoda esiin kummipelaajan hyödyntämisen radiomainonnassa. Yrityksen kummipelaaja Tiia Peltonen on antanut äänensä Erkun radiomainoksille. Kehuja Tiian ja Erkun mainoksista onkin tullut aina Erkun edustamalta Pilkingtonilta asti!