Paikallinen ja kotimainen autolasien erikoisliike

Perheryityksenä toimiva Erku on palvellut asiakkaitaan jo 50 vuoden ajan Satakunnan alueella ja onkin ainoa paikallinen ja kotimainen autolasien erikoisliike. Ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijät hoitavat tuulilasien korjaukset ja vaihdot, oli kyseessä sitten henkilö- tai kuorma-auto. Erkulta saat myös ikkunalasien tummennukset sekä kameralasien kalibroinnit Hella Gutman CSC diagnostiikan avulla.

Erkun kokeneet ammattilaiset arvioivat tuulilasin korjaus- tai vaihtotarpeen, joten tuo ajoneuvosi tarkistettavaksi hyvissä ajoin vaurion huomattuasi. Aina tuulilasia ei ole pakko vaihtaa kokonaan, vaan lasi voidaan paikata hartsikorjauksella. Hartsikorjauksessa vaurio täytetään hartsilla, kovetetaan UV-valolla ja lopputulos on kuin uusi!

Tummennetut lasit suojaavat kesän kuumuudelta, tarjoavat näkösuojan sekä suojaavat autossa säilytettäviä tavaroita, kuten työkaluja. Erku käyttää lasien tummennuksissa Oetech sekä Solar Gard Saint-Gobain – ikkunakalvoja eri tummennusasteilla.

Erku on vakuutusyhtiöiden sopimuskorjaamo ja edustaa maailman johtavia autolasien valmistajaa Pilkingtonia. Mikäli tarvitset sijaisautoa huollon ajaksi, Erkulta saat A Mercedes-Benz sijaisauton käyttöösi. Erkun ammattilaiset palvelevat sinua viikon jokaisena arkipäivänä, tai sopimuksen mukaan!

Pesäkarhujen ja Erkun yhteistyö sai alkunsa Erkun Timo Rauvolan rakkaudesta lajiin. Pesäkarhujen ollessa yhteydessä yhteistyökumppanuuden tiimoilta, Rauvola tiesi heti lähtevänsä menestyvän urheiluseuran matkaan. Pesäkarhujen hyvä brändi ja menestys sekä monipuolinen ja aktiivinen yhteistyö on tukenut yrityksen kasvua merkittävästi.

Esimerkkinä monipuolisesta yhteistyöstä Rauvola haluaa tuoda esiin kummipelaajan hyödyntämisen radiomainonnassa. Yrityksen kummipelaaja Kaisa-Maija ”kaisis” Rosvall on antanut äänensä Erkun radiomainoksille. Kehuja Kaisiksen ja Erkun mainoksista onkin tullut aina Erkun edustamalta Pilkingtonilta asti!