Juniori- ja harrastetoiminta

Junioriuutiset

Valtakunnallinen Tenavaleiri Poriin vuonna 2021!

Valtakunnallinen Tenavaleiri Poriin vuonna 2021!

Pesäpalloliiton johtokunta on tehnyt päätökset valtakunnallisten leirien järjestämisoikeuksien myöntämisestä vuodelle 2021. Johtokunta on myöntänyt

Pori-Rauma -turnaus PERUTTU

Pori-Rauma -turnaus PERUTTU

Haastavien sääolosuhteiden vuoksi Pesäkarhut ja Fera ovat yhdessä sopineet Pori-Rauma -turnauksen perumisesta. - Tilanne on todella valitettava,

Pesäkarhut Juniorit

Marraskuussa käynnistyneellä kaudella Pesäkarhuissa on yhteensä 17 juniorijoukkuetta. Kasvua viime kauteen verrattuna on tullut peräti viiden joukkueen verran. Pesäkarhuista on kasvanutkin harrastajamäärällä mitattuna pesäpalloliikkeen suurin jäsenseura, joka liikuttaa harrastajia taaperoista aikuisiin matalalla kynnyksellä ja laadukkaalla toiminnalla. Juniorijoukkueisiin otetaan uusia junioreita mukaan lokakuusta toukokuuhun, kesäisin pesikseen voi tutustua alla olevien harrastemahdollisuuksien kautta!

Harrastepuolen Nalle- ja Korttelipesis liikuttavat lapsia ja nuoria matalalla kynnyksellä ympäri Porin kenttiä ja liikuntasaleja. Nallepesiksessä 3-5 –vuotiaita osallistujia opetetaan liikkumaan mahdollisimman monipuolisesti motoriikkaa ja kehonhallintaa kehittäen.

Korttelipesis puolestaan liikuttaa lapsia esikouluikäisistä 3-luokkalaisiin asti heti koulujen päättymisen jälkeen kesäkuun ajan. Korttelipesiksen päättymisen jälkeen siirrytään Harrasteryhmiin heinäkuusta syyskuuhun.

Pesäkarhut liikuttaa lasten ja nuorten lisäksi myös aikuisia Kuntopesis-, LadyPesis-, ja Äijäpesis-toiminnan kautta.

Pesäkarhuista jokaiselle löytyy jotain, tervetuloa mukaan!

Junioripuolen yhteystiedot

Junioripäällikkö
Marika Hannukainen
mh.pesakarhut(at)gmail.com / 044 972 1717

Valmennuspäällikkö
Sami Österlund
sami.osterlund(at)pesakarhut.fi / 044 558 7589

Seuratyöntekijä
Maija Löytökorpi
maija.pesakarhut(at)gmail.com / 044 526 0899

Pesäkarhut numeroina

Juniorijoukkueita: 17
Harrastajia taaperosta vaariin: 642
Valmentajia: 44
Toimihenkilöitä (jojot, rahurit, tyhet): 51