Sata-Lihasta laadukkaat lihajalosteet ja lähilihat

Lihajalosteitamme löydät Pienestä Lihapuodistamme Ulvilan Sammontiellä sekä kauppojen kylmätiskeistä ympäri Satakunnan. Tuotevalikoimistamme löydät mm. Björkensin Kotitilan GMO-vapaalla viljalla ruokittua possua, Tenhon luomutilan pihvilihaa, makkaramestarimme suussa sulavat grillimakkarat, oman palvaamon tuotteet, veripaltut, lihahyytelöt sekä muut erikoistuotteet.

Pienessä Lihapuodissamme on aina monipuolinen valikoima tuoretta ja laadukasta lähilihaa sekä lihajalosteita, niin arkeen kuin juhlapäivien aterioille. Valikoimassamme myös kokkausvinkit sekä asiantunteva ja ystävällinen palvelu.

Yhteistyö Pesäkarhujen ja Sata-Lihan välillä alkoi Vesa Saineen yhteydenoton myötä, ja Sata-Liha olikin heti ”valmiina kuin lukkari sotaan”. Pesäkarhujen positiivinen, näkyvä ja kuuluva huippuseuran brändi sekä suotuisa ajankohta auttoivat päätöksenteossa yhteistyön aloittamiselle.

Pesäkarhujen kanssa tavoitteena on ollut näkyvyyden lisääminen, sekä Sata-Lihan tuotteiden tunnettuuden parantaminen. Tavoitteet onkin saatu erinomaisesti täytettyä ja hyvin hoidetun organisaation kanssa on suurenmoista ja turvallista tehdä yhteistyötä.

Sata-Lihan Hessu Erikssonista yhteistyöstä huokuu rentous ja tekemisen meininki, jossa mukana on selkeä palo toiminnasta nauttimiseen. Erikssonilta löytyykin tahtotilaa Pesäkarhujen ja Sata-Lihan loistavan yhteistyön syventämiseen ja kehittämiseen aina vain paremmaksi!