Tule kumppaniksi

Kumppaniksi Pesäkarhuille

Lähde mukaan menestyvän ja kunnianhimoisen urheiluseuran matkaan! Vuonna 1985 perustettu Pesäkarhut on ahkeralla työllä ja sisulla kasvanut Suomen suurimmaksi pesäpalloseuraksi. Pesäkarhut on myös Suomen suosituin naispalloilujoukkue; yhteistyökumppaninamme niin alueellinen kuin valtakunnallinenkin lisänäkyvyys on taattu.

Pesäkarhujen kumppanina organisaationne on mukana tukemassa naisten huippu-urheilua, sekä lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Pesäkarhut järjestää vuosittain perinteisen hyväntekeväisyysottelun, jossa yhteistyökumppanit ovat isossa osassa.

Yhteistyökumppaninamme saat paitsi logosi kotisivuillemme Kumppanit-sivulle, on yritykselläsi mahdollisuus saada lisänäkyvyyttä pelipaitaan tai esimerkiksi Erku-Areenan kenttämainoksiin. Retsaklubilla kumppanit voivat järjestää aitiossa kumppanitilaisuuksia Superpesis otteluiden aikana. Katsojakeskiarvo viime vuoden Superpesisotteluissa olikin upeat

Pesäkarhut nostaa yhteistyökumppaneitaan esille erilaisten artikkeleiden ja yhteistyöprojektien yhteydessä, niin painetuissa julkaisuissaan kuin sosiaalisessa mediassa. Neljä kertaa vuodessa Satakunnan Kansan välissä ilmestyvään Pesäkarhut-liitteeseen, sekä keväällä ennen kesäkauden alkua ilmestyvään Pesäkarhut-kausikirjaan on kumppanien mahdollista ostaa mainospaikkoja.

Oli organisaatiosi pieni tai suuri, räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan yhteistyösopimuksen. Ota yhteyttä Pesäkarhujen toiminnanjohtaja Susanna Halmelaan (susanna.halmela@pesakarhut.fi tai 044 5902 559) ja kysy lisää Pesäkarhujen kumppaniksi ryhtymisestä.