Pesäkarhut ja FresCo Ravintolat jatkavat hyvin sujunutta yhteistyötään myös tällä kaudella. FresCo Ravintolat toimittaa ruuat Pesäkarhujen kotiotteluiden klubi- ja aitiovieraille, kioskeihin herkulliset munkit sekä salaatit ja patongit. Myös joukkueruokailut ovat järjestyneet loistavasti FresCo Ravintoloiden kautta.
– Ruokaa on aina ollut enemmän kuin riittävästi ja sekä Retsaklubin vieraat että joukkueet ovat antaneet valtavasti positiivista palautetta, kertoo Pesäkarhujen toiminnanjohtaja Susanna Halmela.
FresCo Ravintoloiden markkinointi- ja viestintävastaava Laura Avikainen on myös osaltaan ollut tyytyväinen yhteistyöhön ja on iloinen että ruoka maistuu kaikille. FresCo Ravintoloiden ydin on laadukas, tasainen tuote, jonka valmistamisessa A ja O on hyvä henkilökunta, joka ymmärtää mikä on laadukas ruokatuote ja osaa tehdä kaiken alusta asti itse.
– Haluamme tuottaa sitä mihin asiakkaalla on tarve ja toive. Meidän tahtotilamme on tuottaa hyvää palvelua avoimella vuorovaikutuksella. Ravinto on tärkeä asia urheileville nuorille, joten on hienoa päästä Pesäkarhujen kanssa tekemään aitoa, hyvää ruokaa heille, Avikainen iloitsee.
Tarjottavien lisäksi FresCo Ravintoloilla on vuokrattavana erilaisia juhla- ja kokoustiloja Porin alueella. Ravintola Pripolissa on tarjolla ammattimaiset kokoustilat 450 hengen auditorioineen ja kahvila-ravintola Marketassa taas löytyy tilat pienemmille, noin 50 hengen juhlille.
– Suomalaisella klubilla meillä on perinteisiä, tunnelmallisia tiloja todella paljon. Vuokraamme näitä tiloja asiakkaille ja järjestämme tarjoilut asiakkaan toiveiden mukaan, Avikainen vinkkaa.
FresCo Ravintolat odottaa kesäkautta ja erilaisia tapahtumia jo innokkaana. Suomalaisen klubin äitienpäivälounas on perinteinen, porilaisten tuntema tapahtuma, jonka jälkeen 15. päivä toukokuuta alkaa Tallin kalapöytä ja kesäterassi aukeaa. SuomiAreenaan liittyviä tilaisuuksia on Avikaisen mukaan ilo isännöidä ja Pori Jazzia odotetaan innolla. Arkisin Pripolissa, Marketassa, sekä poliisitalon ravintola Justiinassa on tarjolla monipuolinen lounas.
– Odotamme myös ihmisten kesäjuhlia. Meihin kannattaa olla yhteydessä kun haluaa laadukkaita kakkuja ja tarjottavia vaikkapa rippi- ja ylioppilasjuhliin, Meillä on ollut sellainen slogan, että “ruuasta juhlat muistetaan” ja se pätee kyllä kaikkiin tilaisuuksiin, Avikainen vinkkaa.
FresCo Ravintoloiden tavoitteena on tarjota asiakkaalle laadukas tuote, joka on valmistettu itse oikeista raaka-aineista. Lounaat Marketassa, Justiinassa ja Pripolissa myyvät laadukkuudellaan puskaradion kautta juhlapalvelua ihmisille, jotka käyvät näissä paikoissa syömässä.
– Hyvät tilat ja kumppanit tarvitaan jakeluun, mutta tasainen ja laadukas tuote on ydinasia. Sen takaaminen on kovaa työtä ja lunastettava joka päivä. Pripolissa on meidän pääleipomomme Porissa, josta erilaisia tuotteita, kuten leipiä ja kakkuja myydään eteenpäin, muun muassa Marketassa. Raumalla on myös iso leipomo, josta menee paikallisesti kaikkialle itse leivotut leivät ja leivonnaiset.
FresCo Ravintoloiden nettisivuilta asiakkaat voivat myös tilata maittavia ruokia myös kotiin. Porissa ruuan nouto tapahtuu perjantaisin klo 12-13 ravintola Pripolista (Tiedepuisto 4) ja klo 13-15 lounaskahvila Marketasta (Puunaulakatu 1).
– Voit esimerkiksi tilata lasagnea kahden litran foliovuoassa, erilaisia leipiä tai vaikkapa kauden herkkuja, Avikainen kertoo.